Hjem Nyheter USA GP Trening 1 og 2: Ser jevnere ut

USA GP Trening 1 og 2: Ser jevnere ut

Sergio Perez toppet den andre treningen. Foto: Jared C. Tilton / Getty Images/ Red Bull Content Pool
Selv om Red Bull og Mercedes toppet hver sin trening – er vi fortsatt ikke helt sikre på hvordan styrkeforholdet vil være i trening og kvalifisering.

Det var Valtteri Bottas som var raskest på første trening – men bare hårfint raskere enn det Sergio Perez var i den andre treingen.

Den første treningen startet dramatisk da Fernando Alonso måtte stoppe bilen etter bare noen minutter med en lekkasje som gjorde at han ikke returnerte til banen før mot slutten av treningen.

Mercedes så sterkest ut – og Lewis Hamilton satte en tid på 1.36.812 på de myke dekkene – bare 0.043 raskere enn Lando Norris, mens Max Verstappen fulgte noen tideler bak. Sergio Perez ville også gjerne være med og var på et tidspunkt raskest med harde dekk – før Hamilton satte en ny bestetid på myke dekk med 1.36.381. Deretter byttet Verstappen og Hamilton på ledelsen før Bottas satte den raskeste tiden i treningen med 1.34.874.

Charles Lecrec spant sin Ferrari i høy hastighet gjennom S-svingene, men klarte å unngå barrieren. Han endte treningen med fjerde raskeste tid – selv om han var et godt stykke bak, fulgt av teamkompis Carlos Sainz Jr.In FP2, Perez set the initial pace on medium tyres, 0.004s ahead of Bottas, Verstappen and Hamilton.

I den andre treningen byttet Bottas og Perez på å sette raskeste tider – mens Hamilton og Verstappen valgte å kjøre side ved side rundt den siste svingen og inn på start-mål-strekka – en episode som ikke imponerte Verstappen – noe han ga uttrykk for over radioen, og ved å vise det internasjonale fingersymbolet for misfornøyd.

Med et kvarter igjen satte Perez en tid på 1.34.946 – noe som gjorde at han avsluttet på topp – foran Lando Norris og Hamilton.

Verstappen klaget over trafikk – og konsentrerte seg om å kjøre long-runs.