Hjem Nyheter Adlet: Sir Lewis Hamilton

Adlet: Sir Lewis Hamilton

Foto: Britiske kongefamilien på Twitter
Det ble med syv verdensmesterskap for Lewis Hamilton inntil videre, men nå er han Sir Hamilton, etter at han tidligere i dag ble adlet av det britiske kongehuset.

Den 36 år gamle briten ble adlet av Prinche Prince Charles på Windsor Castle, bare dager etter dramatikken i Abu Dhabi – og dager før han etter planen vil motta trofeet for andreplassen i mesterskapet under gallamiddagen i Paris denne uken.

LES OGSÅ: Atle Gulbrandsen – var avgjørelsen rettferdig?

Det henger fortsatt en mulig anke i luften – Mercedes-teamet har frem til torsdag klokken 12.00 på seg for å levere en anke til FIAs appelldomstol.

Hamilton er ikke den første F1-mesteren som blir adlet, Sir Stirling Moss ble hedret i 1961, Sir Jack Brabham mottok tittelen i 1978 og Sir Jackie Stewart i 2001. Sir Lewis Hamilton er imidlertid den første aktive F1-føreren som blir adlet.