Hjem Nyheter F2: God start på testingen for Dennis

F2: God start på testingen for Dennis

Foto: Preema
Det ble en godkjent første smak på Formel 2 for Dennis Hauger som endte med tiende tid på hans første testdag.

Raskest på dagens F2-testing var føreren som trolig blir teamkompis med Dennis, Jehan Daruvala. Inderen satte en tid på 1.35.435 – som ble stående som dagens raskeste.

Tiden er nesten fire tideler bak pole-tiden som Oscar Piastri satte i forrige helgs F2-kvalifisering.

Teamene har fått åtte sett med mediumdekk til testen som går over tre dager.

Bak Daruvala fulgte Felipe Drugovich som kjørte testen for MP Motorsport etter å ha kjørt for Virtuosi Racing tidligere i år. Jack Doohan var tredje raskest og en av fire som satte tider på 1.35. I motsetning til Dennis, kjørte Doohan også de siste løpene i årets F2-sesong.

Theo Pourchaire var 0.130 bak Doohan – og den yngste vinneren av et F2-løp, kjørte 46 runder på ettermiddagen, etter å ha fått den første delen av testen ødelagt av flere rødflagg.

Ett av dem kom etter at Dennis Hauger ble påkjørt av Juri Vips.

For Dennis satte sin beste tid ble satt i ettermiddagspasset, og han endte altså opp med tiende beste tid.

– Dennis har hatt en veldig bra start. Ikke fokus på rundetider i det hele tatt, men kun lære bil (og bane). Stor overgang fra F3, ikke minst bremser og vekt. Men Dennis henger med, og er ekstremt fokusert, sier Atle Gulbrandsen – F1-kommentator og sportssjef i Bilsportforbundet. Sammen med forbundets trener Jan Åge Asgrimsplass er han på plass i Abu Dhabi og følger testingen tett.

F2-testingen fortsetter fredag og lørdag og kan følges HER