Hjem Nyheter F2 test: Dennis med dagens fjerde beste tid

F2 test: Dennis med dagens fjerde beste tid

Foto: Atle Gulbrandsen
Det ble en meget god testdag på Yas Marina for Dennis Hauger denne fredagen – til slutt endte han med dagens fjerde beste tid.

To av tre dager med Formel 2-testing er gjennomført for Dennis Hauger, som fikk sin debut på dette nivået onsdag. Etter de to første øktene kjørte han inn til en tiendetid etter totalt 64 runder, noe blant annet sportssjef Atle Gulbrandsen omtalte som «nesten i overkant bra».

Fredag var det duket for nye runder og ny læring for 18-åringen fra Aurskog, som vant Formel 3 overlegent denne sesongen. Riktignok har han selskap av ti andre førere som har kjørt Formel 3 i år, og på toppen finner vi amerikanske Logan Sargeant, som også nylig har testet Formel 1-bil for Williams.

Men fredag skal vi ikke mer enn tre plasser til ned før vi finner Hauger som klokket seg inn til en fjerdetid, drøye to tideler bak konkurrenten fra Formel 3. Med det var han også nest best av førerne fra Formel 3 i år, ettersom de etablerte Formel 2-førerne Jehan Daruvala og Marcus Armstrong plasserte seg på henholdsvis andre- og tredjeplass.

Denne saken er levert i samarbeid med ditt nettsted for motorsport: Parcferme.no