Hjem Nyheter Szafnauer har forlatt Aston Martin

Szafnauer har forlatt Aston Martin

Teamsjef i Racing Point, Otmar Szafnauer er ikke fornøyd med FIA. Foto: Racing Point
I en kort pressemelding  bekrefter Aston Martin at teamsjef Otmar Szafnauer har sluttet – og at teamet er å jakt etter en ny leder.

Et statement fra teamet sier at «Otmar Szafnauer har forlatt selskapet og rollen som teamsjef for Aston Martin Cognizant Formula One Team» Frem til en ny teamsjef er på plass, vil det være dagens ledergruppe som styrer fremdriften.

– Vi vil takke ham for det han har gjort for teamet de siste 12 årene, og ønsker han lykke til med nye utfordringer. Vi er heldigvis ledet av en gruppe sterke individer, og vi er komfortable med å bruke litt tid på å finne ut hvordan den nye lederstrukturen skal være. Akkurat nå er teamet mest fokusert på å stille med en så konkurransedyktig bil som mulig i starten av 2022-sesongen, sier pressemeldingen fra teamet.

Det har vært stilt spørsmål om fremtiden til Szafnauer i en tid, og han måtte selv gå ut og avvise ryktene om at han var på vei til Alpine-teamet.