Hjem Nyheter Dennis imponerte på Imola

Dennis imponerte på Imola

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool
Endelig satt timing og gjennomføring for Dennis Hauger – det holdt til årsbeste og femteplass på en krevende kvalifisering.

Det så lenge mørkt ut da Dennis Hauger ikke hang nevneverdig med i starten av kvalifiseringen på Imola, og lenge slet han med å ha kontakt med de ti beste som er det kritiske punktet med tanke på den reverserte startgriden i lørdagens sprintløp.

Men utenom ett rødflagg så gikk kvalifiseringen ryddig for seg, og samtlige førere leverte ryddig kjøring utover mens banen utviklet seg til stadig raskere rundetider.

Men på sitt siste reelle forsøk satte Hauger sammen en runde som ga en solid femtetid. Ikke bare er det innenfor denne viktige topp 10-plasseringen, men det er også soleklar sesongbeste i kvalifiseringssammenheng for Hauger.

I mål var Hauger 3,5 tidel bak Red Bull-kollega Juri Vips som tok pole position til søndagens løp, og følgelig tiende startposisjon til sprintløpet. En annen Red Bull-kollega, Ayumu Iwasa, tok andretiden, mens tidligere Red Bull-kollega Jack Doohan sikret tredjetiden.

Med femtetid på kvalifiseringen betyr det at Hauger starter som nummer seks i sprintløpet lørdag, men det altså gir femteplass til det viktige hovedløpet på søndag.

Saken er levert sammen med fantastiske Parcferme.no