Hjem Nyheter Dennis med lovende takter i Monaco

Dennis med lovende takter i Monaco

Foto: Red Bull Content Pool
Det ble en meget god torsdag da Dennis Hauger kjørte sine første runder på gatene i Monaco.

Tekst: Joakim Stenløs
Foto: Red Bull Content Pool

I år kjørers de to første Formel 1-treningene på fredag også i Monaco. Men til tross for at tradisjonen med Formel 1-treninger på torsdag nå brytes, var ikke banen blottet for action. Dennis Hauger og resten av Formel 2-feltet kjørte torsdag ettermiddag sin første trening, og Dennis imponerte.

For Dennis Hauger var dette hans første møte med banen i Monaco. Med andre ord var dette en viktig trening for Dennis, som heller ikke har erfaring med lignende gatebaner som den han møter på den franske rivieraen.

Hauger viste et godt tempo gjennom treningen, og endte til slutt på en sterk 3. plass med tiden 1.21.637. Kun 48 tusendeler bak mesterskapsleder Felipe Drugovich som toppet listen, og foran rivaler som Liam Lawson, Theo Pourchaire og lagkamerat Jehan Daruvala.

Dennis fikk med andre ord en god start på helgen, og sannsynligvis en god dose selvtillit på en ny bane etter en tøff start på sesongen. Treningen foregikk også stort sett uten de store avbrytelsene, og førerne fikk derfor sårt tiltrengt kjøretid på en utfordrende bane.

Underveis i treningen lå Hauger ved flere anledninger også an til gode tider, men han fikk forsøkene avbrutt grunnet trafikk på banen. Trafikken vil forhåpentligvis ikke bli et like stort problem i morgendagens kvalifisering, ettersom at kvalifiseringen skal foregå i 2 grupper. Dennis Hauger skal kjøre i den første gruppen i morgen fredag 11.40, mens gruppe B kjøres 12.04.