Hjem Nyheter Perez forlenger til 2024

Perez forlenger til 2024

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool
Tirsdag kom bekreftelsen på at Sergio Perez forlenger med Red Bull til og med 2024 – kun 2 dager etter seieren i Monaco.

Tekst: Joakim Stenløs

Ryktene begynte å svirre da det ble fanget opp av kamera at Perez sa «i guess i signed to early!» til teamsjef Christian Horner etter søndagens løp. Nå har altså Red Bull bekreftet at Perez har forlenget, og at kontrakten ble signert i Monaco.

LES OGSÅ: Perez med overraskende seier

En to års forlengelse er en solid tillitserklæring til Perez som har hatt en imponerende start på årets sesong med blant annet søndagens seier, hans første Pole posistion i Jeddah og en foreløpig 3. plass i mesterskapet – kun 15 poeng bak teamkamerat Max Verstappen. Perez selv uttaler i forbindelse med forlengelsen at han er stolt av å være en del av Red Bull, og at han føler seg hjemme i teamet.

Teamsjef Christian Horner beskriver det som en «no-brainer» å forlenge med Perez med tanke på hans prestasjoner i årets sesong.

Dermed har Red Bull nå forutsigbarhet i sin førerkabal, med Max Verstappen som allerede har signert helt fram til og med 2028.

LES OGSÅ: Verstappen med kontrakt til 2028

Sjekk ut de beste teamradioene fra helgens Monaco GP: