Hjem Nyheter Apple skal lage Formel 1-film

Apple skal lage Formel 1-film

Lewis Hamilton skal medvirke i en ny Formel 1-film som produsent. Foto: Mercedes / Steve Etherington
Apple har sikret seg rettighetene til å lage film om Formel 1, og med seg på laget har de blant annet Lewis Hamilton.

Tekst: Joakim Stenløs

Filmen skal regisseres av Joseph Kosinski, som blant annet står bak den nye Top Gun-filmen som går på kino i disse dager. Det er også bekreftet at Brad Pitt skal ha en rolle i filmen. Hvem andre som skal spille i filmen, og hva plottet i filmen blir er fortsatt uvisst – men det åpner for spekulasjoner blant fansen!

Lewis Hamilton er med på laget som produsent sammen med den erfarne film-produsenten Jerry Bruckheimer. Budsjettet rapporteres til å være på opptil 140 millioner dollar. Når filmen vil ha premiere er fortsatt uvisst.

Et spørsmål som sannsynligvis vil bli diskutert heftig blant fansen er hvor virkelighetsnær filmen vil være. Netflix-suksessen Drive to Survive har allerede blitt kritisert av mange for å overdramatisere hendelser fra virkeligheten og konstruere konflikter som ikke eksisterer. Men serien har like fult vært svært vellykket – nå gjenstår det bare å se om Formel 1-filmen kan bli en lignende suksess eller ikke.

LES OGSÅ: Minst to sesonger til av Drive to Survive