Hjem Nyheter Uforutsigbart i toppen etter fredags-treningene

Uforutsigbart i toppen etter fredags-treningene

Foto: Scuderia Ferrari Press Office
Fredagens treninger endte stort sett som forventet; med Red Bull og Ferrari i toppen. Sergio Perez og Charles Leclerc toppet hver sin trening, og vi står foran en åpen kvalifisering lørdag ettermiddag.

Tekst: Joakim Stenløs

Treningene var preget av at mange lag slet med porpoising, spesielt på den lange start-mål-langsiden. Mercedes så igjen ut til å ha problemer etter at bilen var på bedringens vei i Barcelona. Ferrari var også et av lagene som slet slet mye med porpoising, men de holdt likevel et godt tempo.

Trening 1 ble toppet av Sergio Perez fulgt av Charles Leclerc, Max Verstappen og Carlos Sainz. Fernando Alonso ledet an resten av feltet på en femteplass. Mick Schumacher, som er under press om dagen, fikk lite kjøretid under den første treningen grunnet problemer med en lekkasje på bilen.

Trening 2 ble toppet av Ferraris Charles Leclerc foran Red Bull-gutta Sergio Perez og Max Verstappen. Videre fulgte Fernando Alonso helt oppe på en 4. plass, foran Carlos Sainz. Riktig nok roet Sainz det ned på slutten av sitt forsøk på soft-dekkene, kanskje for å skjule sitt reelle tempo.

Resultat trening 1:

Resultat trening 2: