Hjem Nyheter Russell: F1 må lære av dette

Russell: F1 må lære av dette

George Russell sier at Formel 1 må se nærmere på hvordan banene sikres. Det kommer etter Guanyu Zhou ble liggende mellom dekkbarrieren og gjerdet som skal beskytte publikum.

Zhou ble truffet av Russell, og Alfa Romeoen ble sendt opp ned gjennom avkjøringssonen før den spratt og traff gjerdet. Deretter ble den liggende klemt mellom dekkbarrieren og gjerdet, noe som gjorde at det tok lang tid for redningsmannskapet å få Zhou – som heldigvis ikke var alvorlig skadet – ut av bilen.

Selv løp George Russell fra sin skadede Mercedes og hoppet opp på barrieren for å se hvordan det gikk med kineseren.

– Først og fremst er jeg blad for at Zhou er ok, men det var en utrolig skummel ulykke, ikke bare for ham, men også for publikum. Han satt fast og det var ikke noe jeg kunne gjøre. Vi må kunne unngå at en bil blir sittende fast på den måten, den sprekken mellom dekkbarrieren og gjerdet kan ikke være slik, sa Russell.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bleacher Report (@bleacherreport)