Hjem Nyheter Stygg smell for Dennis på Silverstone

Stygg smell for Dennis på Silverstone

Roy Nissany kan takke halo-bøylen for at han kom helskinnet fra en smell med vår egen Dennis Hauger – en smell som israeleren selv må ta skylden for.

Tekst: Simen Næss Hagen parcferme.no 

Fra 13. startposisjon skulle Dennis Hauger få en krevende første runde på Silverstone i forbindelse med søndagens hovedløp i Formel 2. Men før det hadde gått én runde kolliderte Hauger med Roy Nissany, som endte løpet for dem begge.

Nissany var ute av banen og returnerte igjen hvor Hauger kom bak, der Nissany skjenet over til venstre og traff bilen til Hauger. Og som et prosjektil seilet han inn på banen igjen uten noen som helst kontroll der det var Nissanys tur til å passere, hvor Haugers bil så ble kastet opp i fra kerbsen og inn cockpiten på bilen til Nissany.

Med stød kurs rett mot hodeområdet til Nissany ble israelaren berget av halo-bøylen som skjermet hodet hans fra å bli truffet av gulvet til Hauger.

Begge krabbet ut av bilen for egen maskin, og Hauger virket noe forslått etter smellen. Etter løpet uttaler Hauger at alt står bra til etter en obligatorisk medisinsk sjekk. Han er også tydelig frustrert over Nissanys hodeløse kjøring.

 

Logan Sargeant startet løpet fra pole position, og var egentlig aldri truet i kampen om seieren. Den amerikanske Williams-junioren holdt Theo Pourchaire på en armlengdes avstand og kunne feire sin første formel 2-seier. Bak han fulgte nevnte Pourchaire og Liam Lawson.

I mesterskapet er det fortsatt Felipe Drugovich som leder an foran Theo Pourchaire. Logan Sargeant hopper med dagens seier opp til en 3. plass. Dennis Hauger startet helgen på 5. plass, men faller ned til en 10. plass etter en tung helg på Silverstone. Se stillingen i fører-mesterskapet nederst!

Hele Resultatlisten: