Hjem Nyheter Skuffende kvalifisering for Hauger

Skuffende kvalifisering for Hauger

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Hauger kommer rett fra en svært krevende helg på Silverstone med 0 poeng og en dramatisk kollisjon. Denne helgen starter foreløpig ikke noe bedre, og denne gangen sto det heller ikke på antall forsøk i kvalifiseringen.

Joakim Stenløs

Hauger prøvde hele tre ganger på det første dekk-settet, uten at noen av tidene var raske nok. Hauger lå rundt 10. plassen flere ganger, men ble stadig skjøvet nedover.

Etter en tur i pit var det klart for nye forsøk med nye dekk. Forhåpningene var til stede for at det skulle gå bedre med en lettere bil, men heller ikke nå gikk det fort nok. Selv om Hauger igjen forbedret tiden, var han utenfor topp 10. Også på det påfølgende og siste forsøket gikk det for sakte.Til slutt ble det med en 15. plass for Hauger.

LES OGSÅ: Bottas ut mot «pølse-kerbsen» etter Haugers krasj

Forrige helg gikk kritikken på Premas taktikk som ga Hauger få forsøk til å sette en rask tid. Med 5 forsøk denne gangen må nok Hauger ta en større del av skylden selv. Men fortsatt sliter Prema, og Haugers teamkamerat Jehan Daruvala havnet også utenfor topp 10 på 11. plass.

Danske Fredrik Vesti tok pole position foran Red Bull-returnerte Juri Vips på 2. plass og Silverstones seiersherre Logan Saregant på 3. plass. 

Red Bull ring byr opp til forbikjøringer, men 15. plass er åpenbart et vanskelig utgangspunkt for nordmannen.

Hele resultatlisten: 

Stillingen i fører-mesterskapet før morgendagens løp: