Hjem Nyheter F2: Dennis på topp 10

F2: Dennis på topp 10

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool
Endelig satt det på kvalifiseringen for Dennis Hauger, som til tross for en åttendeplass, var tettere på de beste enn på en god stund. Det var imidlertid ingen som kunne gjøre noe med Iwasa som var over fire tidel foran nestemann på listen.

Dennis Hauger har lagt noen vanskelige F2-kvalifiseringer bak seg, og på Hungaroring var han endelig tilbake blant de 10 beste, og starter dermed morgendagens sprintløp fra tredje beste startposisjon. I tillegg har han er god mulighet til å kunne prestere bra også på søndag morgen.

Det var flere av førerne som slet med å holde seg innenfor banen, noe som første til at en rekke tider ble slettet.

Dennis satte sin beste tid da han kom ut på sitt andre sett med option-dekk.

Runden som Ayumu Iwasa satte var det imidlertid ingen som kunne gjøre noe med, japaneren som vant hovedløpet i Frankrike, var helt suveren da han sikret en viktig pole.

Saken oppdateres