Hjem Feature Atles blogg Atle Gulbrandsen: Silly season på Twitter

Atle Gulbrandsen: Silly season på Twitter

Det er sommerferie i Formel 1, men selv om det ikke kjøres løp er det nok av nyheter fra idretten vi elsker.

Denne bloggen har ikke vært oppdatert på en stund, og det er rett og slett fordi dagene er ekstremt travle. Det å kommentere Formel 1 er ganske altoppslukende, i hvert fall nå som interessen i Norge har tatt av til de grader. Dessuten har jeg noen andre oppdrag enn å bare kommentere Formel 1, så det går i ett.

Derfor er det på sosiale medier at det er mest oppdateringer fra både meg og mine kollegaer, som Stein Pettersen som er på bildet sammen med David Coulthard og meg fra Formel 1-løpet i Baku.

På Twitter er det veldig bra engasjement, og mitt inntrykk er også at tonen er mer høflig der enn for eksempel på Facebook. Men vi er på Facebook også – og Instagram, og ikke minst TikTok, hvor det har vært en voldsom respons på F1-videoene jeg legger ut.

Jeg la blant ut en del videoer fra da vi var på plass i Baku for å kommentere Formel 1 og Formel 2 for Viaplay. Og fra da jeg i juni kjørte mitt første løp på Nürburgring siden før pandemien, og da jeg var på Formel E i New York. Det kommer også en del innhold fra Monza, som blir det andre F1-løpet vi skal på i år.

Også kommer det sikkert noen tanker i denne bloggen etter hvert også, men først og fremst er det sosiale medier som blir oppdatert først! Og ikke minst Viaplay Motor Pod, hvor vi skal spille inn en episode før det braker løs igjen med F1-sendinger og F1 Studio på Viaplay og V Sport fra Belgia Grand Prix.

Og der skal vi for eksempel diskutere hvem som ender opp med setet i Alpine, hva som skjer med Oscar Piastri og Daniel Ricciardo neste år – og hvem som blir teamkameraten til Alex Albon i Williams. Vanligvis ville jeg ha tippet hvem som kjører hvor, men i årets silly season er det nesten umulig å forutse hvem som havner hvor…

Følg oss gjerne med her:
www.twitter.com/atlegulbrandsen
www.twitter.com/steinpettersen
www.instagram.com/atlegulbrandsen
www.instagram.com/sysselmannen
https://www.tiktok.com/@atlegulbrandsen
www.facebook.com/atlegulbrandsenf1
www.twitter.com/formel1no
www.facebook.com/formel1.no

Atle Gulbrandsen
@atlegulbrandsen

Atle Gulbrandsen er Formel 1-kommentator og programleder på Viaplay og V Sport. Han har kommentert Formel 1 på norsk TV siden 1997, da han ble verdens yngste Formel 1-kommentator, bare 17 år gammel. Han er også aktiv bilsportutøver selv, og jobber ellers som konsulent.