Hjem Nyheter Hauger uten poeng – men mer positiv enn før!

Hauger uten poeng – men mer positiv enn før!

Foto: Red Bull Content Pool

For sjette gang denne sesongen avslutter Dennis Hauger en løps-helg uten et eneste poeng. Likevel er Hauger positiv frem mot de neste løpene.

Joakim Stenløs

Under lørdagens sprintløp manglet Hauger tempo målt mot konkurrentene, og selv om Drugovich som byttet til soft-dekk samtidig som Hauger mot slutten av løpet viste at det var en god startegi, klarte ikke Hauger å klatre oppover lista på samme måte.

I dagens sprintløp virket Hauger å ha fått opp tempoet. Men grunnet at dekkene tapte seg mot slutten, og at Dennis i tillegg pådro seg 10 sekunders tidsstraff, ble det kun en 12. plass.

Før helgens løp til vi en nærmere titt på Hauger sesong så langt, hva som har gått galt og hva som potensielt kunne vært. Les mer her!

I intervju med Viaplay ser Dennis nå mer optimistisk på det som kommer, etter en krevende sommer:

«Det var positive ting å ta med, i alle fall. Spesielt når vi nå kommer til Nederland med en trang bane. Å få rotasjon i bilen og få softdekkene til å fungere blir utrolig viktig.«

«Sluttresultatet var ikke optimalt, men jeg følte jeg hadde litt bedre flyt. Det er første gang jeg føler i år at jeg har hatt noe slags «pace» på softdekkene. Noen endringer som jeg syns vi skulle gjort for lenge siden gjorde vi nå, og det fungerte ganske bra. Jeg klarte å ha god flyt, egentlig også på mediumdekkene, men igjen slet jeg litt med bakdekkene der mot slutten.»

Hauger får nye muligheter om kort tid. Allerede på fredag er han igjen i gang i Nederland, før Monza venter påfølgende helg. Etter det venter en lang pause for Formel 2-griden før sesong-avslutningen i Abu Dhabi i November.