Hjem Nyheter Hauger med års-verste kvalifisering på Monza

Hauger med års-verste kvalifisering på Monza

Hauger har nok å tenke på foran helgens to løp. Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Fredag kveld var det igjen klart for kvalifisering i formel 2, og Dennis Hauger fikk på ingen måte noe godt utgangspunkt. 

Joakim Stenløs

Faktisk ble det det dårligste vi har sett i årets sesong. Hauger satte det som først så ut til å være gode tider i begge de to første forsøkene på det første dekk-settet, men ble stadig skjøvet nedover listen.

På tredje forsøk kjørte Hauger utenfor banen i «variante Ascari», og ble skjøvet helt ned til 17. plass. Hauger måtte med det forbedre seg kraftig i siste forsøk, for å komme seg innenfor de ti fremste.

LES OGSÅ: DIsse rekordene kan stå for fall denne høsten

Men det fikk han aldri muligheten til. Ayumu Iwasa dro av på dramatisk vis i siste sving, og Hauger måtte dermed bare roe det ned og kjøre inn i pit. 

Dermed ble det ikke bedre enn en 19. plass, og nordmannen har et svært vanskelig utgangspunkt i begge helgens løp. Hauger må virkelig levere varene for at den nest siste løps-helgen ikke skap bli årets 6. helg uten poeng.

Pole gikk til Jack Doohan foran Liam Lawson og Marcus Armstrong. I morgendagens sprint-løp vil Fredrik Vesti starte i reversert pole foran Logan Sargeant og Juri Vips.  

LES OGSÅ: Grid-straffer Italia GP: flere favoritter starter på bakfoten