Hjem Nyheter Hauger om folkefesten: – En unik opplevelse

Hauger om folkefesten: – En unik opplevelse

Dennis Hauger før sin oppvisning nummer to på Rudskogen. Foto: Joakim Stenløs

Lørdag var det klart for Porschefestival på Rudskogen, og Dennis Hauger var ikke overraskende den store attraksjonen for de mange fremmøtte. 

Joakim Stenløs

Det var solgt over 7500 billetter til festivalen, og de mange fremmøtte ble vitne til et fullpakket program med blant annet Porsche Carrera Cup hvor Hauger var gjeste-fører, Porsche Sprint Challenge hvor Aksel Lund Svindal havnet i skyggen av debutant Isabell Rustad som stormet inn til 2. plass i siste løp, og selvfølgelig: Haugers to oppvisninger med Formel 2 bilen.

Det ble med andre ord en hektisk dag for vårt store formel-håp som både kjørte to løp som gjeste-fører i Porsche Carrera Cup og to oppvisnings-show med Formel 2-bilen. Hauger tok seg også ved flere anledninger god tid til unge og gamle som ville ha en liten bit av vårt store formel-håp. 

Hauger kjørte det første av tre løp i Carrera Cup i går fredag, hvor det endte med en 5. plass. I dag ble det henholdsvis 5. og 4. plass i de to resterende løpene. Nordmannen hadde tidvis heng på pall-plass i begge løp, men det ble vanskelig på en bane som ikke byr på for mange muligheter til forbikjøringer.

Hauger under lørdagens første løp i Porsche Carerra Cup. Foto: Joakim Stenløs

Under den første oppvisningen ble det tekniske problemer med bilen, noe som førte til at det begrenset med kjøring ettersom at Hauger også måtte videre til dagens første løp i Carrera Cup. Senere på dagen gikk det dog bedre, og Hauger viste seg frem med både fart, spinn og action til stor glede for de mange fremmøtte.

Se mer fra Haugers dag på Rudskogen på vår Instagram:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Formel-1.no (@formel1no)

På vei ut etter en lang dag fikk vi en kjapp prat med Dennis:

Hvordan var det å endelig kjøre på hjemmebane med så mange til stede?

 – Veldig kult! En unik opplevelse, så det var veldig gøy!

Hva skal du bruke resten av pausen til? 

 – Det blir å slappe av litt og koble litt av. Og selvfølgelig bygge opp og trene litt mot den siste runden. 

Ser vi deg her med en Formel 1-bil om to år?

– Det får vi håpe!

Vi tok også en prat med Haugers far Tom Erik om festivalen og ikke minst om planene for neste sesong. Les mer her!