Hjem Nyheter Om Haugers fremtid: – Ingenting er avklart

Om Haugers fremtid: – Ingenting er avklart

Tom Erik og Dennis Hauger, her sammen med de to utsendte Prema-ingeniørene som var på plass for å sørge for at F2-bilen gikk som den skulle på Rudskogen. Foto: Joakim Stenløs.

Dennis Hauger viste seg frem med Formel 2-bilen under Porschefestivalen på Rudskogen lørdag. Vi tok en prat med far Tom Erik Hauger om opplevelsen, og om planene for Dennis neste sesong. 

Joakim Stenløs

Vi møtte Tom Erik i Haugers pit-garasje hvor det like før var tett i tett med folk som ønsket en liten bit av Dennis Hauger. Dennis tok selfies og skrev autografer omtrent til krampa tok han, og aurskogingen kunne nok blitt stående til langt utpå kvelden hadde det ikke vært for at han måtte løpe videre og gjøre seg klar til dagens andre løp i Porsche Carrera cup.

Og far Tom Erik setter pris på støtten Dennis mottar på hjemmebane: 

– Det er selvfølgelig veldig veldig gøy! Han har jo på en måte ikke vært hjemme på denne måten før, så det er utrolig kult å se den store interessen og det store oppmøtet som er. Det sier jo litt om hvor stor interessen er både for formel-sporten og tydeligvis Dennis da når vi ser hvordan det koker når han stikker ut hodet her. Så det er kjempegøy, og når man jobber og jager budsjetter og sponsorer så er jo også det viktig for oss. 

LES OGSÅ: Dennis Hauger om folkefesten: – En unik opplevelse!

Dennis Hauger i begivenhetenes sentrum på Rudskogen. Foto: Joakim Stenløs

Fremtiden vurderes

Årets sesong har inneholdt noen tunge løps-helger, blant annet grunnet tekniske og strategiske feil fra teamet. Det har vært spekulert i om Hauger vil fortsette hos Prema, eller om det ksn bli et lag-bytte før neste sesong.

Team Hauger utnytter nå den lengre pausen i Formel 2-sesongen før sesongavslutningen i Abu Dhabi til å spikre opplegget for neste sesong: 

– Det er det det er fokus på nå.

Kan du avsløre noe?

– Ingenting offisielt enda. 

Men er det aktuelt  for Dennis å bytte team?

– Vi vurderer selvfølgelig mye vi, fram og tilbake. Han har vell hatt forespørsler fra alle topp-teamene, så det har vært bra påtrykk. Mest sannsynlig fortsetter han i Prema, men som sagt er ingenting avklart enda. Vi jobber med det. 

Og hos Red Bull er støtten like god?

– Det jobber vi også med. Det ser vell ut til å bli akkurat samme, Vi har ikke fått noen andre signaler enn det. 

Hauger blir mest sannsynlig værende sammen med ingeniør Pedro Matos og resten av Prema-teamet også neste sesong. Foto: Joakim Stenløs