Hjem Nyheter Hauger: – Større sjanse for at det ikke blir Prema neste år

Hauger: – Større sjanse for at det ikke blir Prema neste år

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Dennis Hauger har sammen med Prema-teamet hatt en turbulent sesong i Formel 2 med en rekke skjebnesvangre feil. Nå avslører nordmannen at han mest sannsynlig ikke kjører for Prema neste sesong.

Joakim Stenløs

Dennis Hauger er kun en løpshelg unna å fullføre sin debutsesong i Formel 2. En sesong med høydepunkter som seirene i Monaco og Baku, men som også har vært preget av mye motgang og en frustrerende mengde feil fra lagets side. Nå ser det ut til at Team Hauger har sagt at nok er nok, og at Dennis neste år vil bytte lag.

Hauger var søndag gjest i Viaplays Formel 1-studio, og kunne der avsløre at han mest sannsynlig ikke kommer til å kjøre for Prema neste år.

– Vi går inn i forhandlinger, og vi har jo en test rett etter løpet i Abu Dhabi. Da må ting være på plass. Det er en større sjanse for at det ikke blir Prema neste år.

Men du sier altså: mest sannsynlig et annet team.

Mest sannsynlig, men det er det som er i forhandlingsfasen nå da.

LES OGSÅ: Dennis Hauger om folkefesten: – En unik opplevelse!

Nok av lag å velge i

Det skal etter sigende ikke stå på tilbudene når Hauger nå er i forhandlinger om et lag-bytte:

– Vi har jo flere team som er interessert, og vi er i snakk med flere så sånn sett er det ikke det det står på. Men det er det å ta det riktige valget.

Far Tom Erik Hauger har også tidligere uttalt til Formel-1.no at det ikke skal stå på tilbudene:

– Han har vell hatt forespørsler fra alle topp-teamene, så det har vært bra påtrykk.

Dennis Hauger har fortsatt en lang pause foran seg frem til sesongavslutningen i Abu Dhabi i slutten av november. Hauger ligger per nå på 11. plass i mesterskapet – dårligst av Red Bull-juniorene. Med en god siste-helg for nordmannen kan han avansere noe i mesterskapet, og lukke gapet opp til sine nærmeste rivaler.