Hjem Nyheter Overgangsguru: – Gasly klar for Alpine

Overgangsguru: – Gasly klar for Alpine

Fabrizio Romano er et velkjent navn for de fotballfrelste blant oss. Nå har han også tatt et pit-stopp innom Formel 1, og melder at Gasly er klar for Alpine.

Joakim Stenløs

Fabrizio Romano er en italiensk fotballjournalist med over 12 millioner følgere på Twitter. Romano er kjent for uttrykket «here we go!», som er en bekreftelse på at en overgang kommer til å gå i orden. I fotballverden tar Romano sjeldent feil – nå gjenstår det bare å se om han treffer like godt også innen Formel 1. Forøvrig har også Alpine selv svart på Romanos melding. 

 

Det har lenge vært rapportert om at Gasly skal være øverst på Alpines ønskeliste over mulige erstattere for Fernando Alonso, etter at Piastri-avtalen gikk i vasken. Gasly har i utgangspunktet kontrakt med AlphaTauri også neste sesong, og man er dermed avhengig av en avtale for å få overgangen i havn.

Det avhenger av at AlphaTauri også finner en erstatter. Etter at jakten etter Colton Herta ble lagt på is har det stort sett dreid seg om Nyck De Vries. De Vries, som hadde en stormende Formel 1-debut for WIlliams på Monza i september, skal ha vært i møter med Red Bull-nestor Helmut Marko. Om Gasly-overgangen til Alpine går i orden er det forventet at også De Vries ender opp hos AlphaTauri. 

LES OGSÅ: Schumacher bryr seg ikke om presset etter kollisjonen