Hjem Nyheter Hauger innenfor topp 10 i årets siste kvalifisering

Hauger innenfor topp 10 i årets siste kvalifisering

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool

Hauger rullet inn til 7. plass i årets kvalifisering, og starter dermed fra fjerde posisjon i morgendagens sprintløp. 

Joakim Stenløs

Dennis Hauger er inne i sin siste løpshelg for sesongen, som også er hans siste løpshelg sammen med Prema. Helmut Marko har uttrykt misnøye med Haugers sesong så langt, og har påstått i et intervju med Viaplay at han må levere «en perfekt helg» i Abu Dhabi med tanke på å beholde Red Bull-støtten neste sesong. 

Men så leverte samme mann et intervju med Autosport allerede dagen etter, hvor han uttalte at Hauger i enkelte løp neste sesong vil være Red Bull-reserve. Med andre ord er kanskje ikke denne helgen så avgjørende for Haugers Red Bull-fremtid som Marko først skulle ha det til. Likevel letter nok noe av presset fra Haugers skuldre med en kvalifisering innenfor de magiske topp 10. 

LES OGSÅ: Team Hauger om neste års satsing: – Avhengig av en viss støtte fra Red Bull

På sitt første reelle forsøk kom Hauger inn til foreløpig tredjeplass, men han ble gradvis dyttet nedover på resultatlisten. Mot slutten, i sitt nest siste forsøk, forbedret Hauger sin egen tid og kom inn til foreløpig fjerdeplass.

I det siste forsøket gikk det ikke like fort for Hauger, og han ble dyttet ned noen plasser. Til slutt ble det altså 7. plass for Hauger. Dermed starter Hauger som nummer fire i morgendagens sprintløp, og som nummer syv i søndagens hovedløp. 

Topp 10:

  1. Ayumu Iwasa
  2. Roy Nissany
  3. Theo Pourchaire
  4. Felipe Drugovich
  5. Jack Doohan
  6. Logan Sargeant
  7. Dennis HAUGER
  8. Amaury Cordeel
  9. Liam Lawson
  10. Richard Verschoor

LES OGSÅ: F2-kalender 2023: kun en ukjent bane for Hauger