Hjem Nyheter Hauger avsluttet sesongen med ny fjerdeplass

Hauger avsluttet sesongen med ny fjerdeplass

Dennis Hauger avsluttet sesongen med nok en fjerdeplass, og avanserte i tillegg i Formel 2-mesterskapet.

Joakim Stenløs

Dennis Hauger hadde en fantastisk start, og avanserte fra sin syvende startposisjon opp til fjerdeplass i løpet av de første par svingene.

Hauger fikk en dårlig omstart etter at Ralph Boschungs bil måtte berges, og han mistet en posisjon til Theo Pourchaire. Etter åtte runder var det klart for sesongens tur innom pit, og Prema avsluttet med et svakt pitstopp som førte til at Hauger mistet nok en posisjon – denne gangen til Liam Lawson.

Men etter Pourchaires pitstopp runden etter kom både Lawson og Hauger seg forbi franskmannen med varmere dekk. I tillegg tapte Roy Nissany posisjoner etter et svakt stopp, og dermed var Hauger tilbake på fjerdeplass blant de førerne som hadde gjennomført sitt pitstopp.

Sargeant sikret Formel 1-setet

Lenger fremme vant Ayumu Iwasa årets siste Formel 2-løp foran Felipe Drugovich og Liam Lawson. Hauger kom altså inn til helgens andre fjerdeplass. Med det avanserer Hauger også en plass i mesterskapet, og fullfører som nummer ti i årets Formel 2-mesterskap.

Logan Sargeant kom inn som nummer fem, og han sikret med det nok superlisenspoeng til at han er klar for Formel 1 neste sesong. I 2023 skal Sargeant kjøre for Williams.