Hjem Nyheter Hauger ferdig med tre dagers test: – Veldig god start på samarbeidet

Hauger ferdig med tre dagers test: – Veldig god start på samarbeidet

Hauger i aksjon under sin første test med MP Motorsport. Foto: Dutch Photo Agency

Dennis Hauger er ferdig med tre dagers testing sammen med sitt nye lag MP Motorsport. Team Hauger er godt fornøyd med hvordan det samarbeidet har startet.

Joakim Stenløs

Hauger toppet morgenpasset den første dagen, og var også i toppen i ettermiddagspasset samme dag. På morgenen på dag to satte Hauger sin bestenotering på testen med 1.36.427. Flere førere har satt raskere tider, men rundetider har som kjent ingen betydning før kalenderen teller 3. mars og det er klart for 2023-sesongens første kvalifisering.

Hauger har til gjengjeld kjørt mange runder. I siste pass kjørte nordmannen hele 64 runder, og gjennom tre dager klokket han totalt inn 237 runder med sitt nye lag. Den siste dagen gikk i stor grad med til å prøve ulike oppsett og å kjøre løpssimuleringer. 

Haugers manager Harald Huysman uttaler at de er godt fornøyde med hvordan samarbeidet har kommet i gang. Hauger er tilsynelatende også fornøyd med å ha fått på plass oppsettet på bilen slik han selv ønsker det.

– Veldig god start på samarbeidet med MP. Oppsettet på bilen er et oppsett Dennis har etterlyst i lengre tid. De jobber effektivt med åpent sinn og er veldig lydhøre til hva føreren føler og ønsker. Dyktige og hyggelige mennesker, og god atmosfære i teamet, uttaler Huysman til Formel-1.no. 

LES OGSÅ: Hauger i toppen på første testdag

Dennis Hauger og hans nye teamsjef Sander Dorsman. Foto: Dutch Photo Agency.

Nettopp oppsett og manglende ønske om å gjøre endringer på bilen var noe av grunnen til at det endte med et lagbytte for Hauger.

– Jeg har prøvd å pushe for endringer, men det har ikke skjedd, eller det har kanskje skjedd litt for sent, uttalte Hauger til Formel-1.no om situasjonen i Prema etter at lagbyttet ble annonsert. 

Hauger er nå ferdigkjørt for i år. Etter å ha vært en tur innom Red Bull i England neste uke går resten av året med til diverse sponsoroppdrag og fysisk trening opp mot neste sesong.

LES OGSÅ: Hauger beholder Red Bull-støtten