Hjem Nyheter Folkets dom: Hauger er rangert for lavt

Folkets dom: Hauger er rangert for lavt

Foto: Dutch Photo Agency

VG har også i år rangert Norges 100 beste idrettsutøvere basert på prestasjonene gjennom året som har gått. Dennis Hauger er en av tre motorsportsutøvere på listen, og skal man tro befolkningen burde alle tre ha blitt plassert vesentlig høyere opp på listen. 

Joakim Stenløs 

VGs liste toppes ikke overraskende av Erling Braut Håland foran Jakob Ingebrigtsen og Casper Ruud. Etter å ha bladd et stykke lenger ned på listen finner man Dennis Hauger, som av VG er rangert som årets 40. beste norske idrettsutøver etter sine to Formel 2-seiere. 

Men ifølge befolkningen burde Hauger blitt rangert høyere. Leserne har muligheten til å stemme på sin favoritt, og i skrivende stund ligger Hauger på 9. plass på folkets liste. Det er høyere enn utøvere fra andre idretter som Karsten Warholm, Therese Johaug og Aleksander Aamodt Kilde. 

Hauger er forøvrig en av totalt tre motorsportsutøvere på listen dette året. I tillegg til Formel 2-føreren er også Fredric Aasbø på listen som nummer 61, og Sondre Haga rangert som nummer 82. Aasbø som i år vant Formula drift for tredje gang har blitt flyttet opp til 33. plass av folket, mens Haga som ble verdensmester i Trial2-klassen har blitt flyttet opp til 50. plass. 

Hauger etter MP-testing: – Veldig god start på samarbeidet