Hjem Nyheter Haugers sjef vil gå i angrep

Haugers sjef vil gå i angrep

Foto: Dutch Photo Agency

Dennis Hauger nærmer seg stadig sesongstart i Formel 2, denne gangen med MP Motorsport i ryggen. Teamsjef Sander Dorsman ser frem mot å prøve å gjenta fjorårets bragd.

Joakim Stenløs

MP Motorsport vant både fører- og lagmesterskapet i imponerende stil forrige Formel 2-sesong. I forkant av årets sesong ser Dorsman ikke overraskende frem mot å forsøke å gjenta bragden, denne gangen med Dennis Hauger på laget. 

– Som for alle andre i racing fungere det å vinne som en avhengighet. Vi er selvfølgelig veldig motiverte for å prøve å gjenta dette, men på den annen side er F2 et så konkurransedyktig mesterskap. For alle er det nå et stort trykk på reset-knappen, så begynner vi på nytt, forteller Dorsman til Formel 2s offisielle side. 

LES OGSÅ: Hauger ferdig med tre dagers test: – Veldig god start på samarbeidet

Og skal vi tro MP-sjefen hviler ikke laget på fjorårets meritter. Når ledere, førere og annet personell går inn i kommende sesong vil det ifølge Dorsman være i angrepsmodus. 

Dennis Hauger under sin første test med MP Motorsport. Foto: Dutch Photo Agency

– Vi vil bare gå inn i sesongen med åpent visir, gjøre det beste vi kan også ser vi hvor vi ender opp. Jeg tror at den beste tilnærmingen fremfor å gå ut der nervøse for å forsvare noe. Jeg tror det er bedre å gå inn i angrepsmodus fremfor i forsvarsmodus, fortsetter Dorsman. 

Dennis Hauger starter sesongen under sin første kvalifisering med MP Motorsport i Bahrain 3. mars. Fortsatt er det ikke annonsert hvem som blir Haugers lagkamerat i det nederlandske laget. 

LES OGSÅ: Folkets dom: Hauger er rangert for lavt