Hjem Nyheter Atle Gulbrandsen: Haugers tøffeste konkurrenter

Atle Gulbrandsen: Haugers tøffeste konkurrenter

Atle Gulbrandsen på Autosport-messen i Birmingham. Foto: Joakim Stenløs.

Viaplay-kommentator og ekspert Atle Gulbrandsen trekker frem spesielt en konkurrent som Dennis Hauger må se opp for kommende sesong.

Joakim Stenløs

Formel 2-griden er så godt som endelig bekreftet. Det gjenværende setet i MP Motorsport forventes å gå til Jehan Daruvala, mens alt tyder på at det blir Victor Martins og Theo Pourchaire som kommer til å kjøre for ART Grand Prix.

Og når vi spør Atle Gulbrandsen om hvem han ser på som Haugers største konkurrenter denne sesongen er det nettopp Theo Pourchaire han trekker frem.

– Theo Pourchaire ser jeg på som den tøffeste konkurrenten. Nå er ikke han bekreftet ennå, men alt tyder på at han fortsetter i Formel 2 i sin tredje sesong. Vi har sett i F2 at det ofte er en fordel å ha et par sesonger under beltet, forteller Gulbrandsen til Formel-1.no.

Franskmannen har i etterkant av da denne saken først ble publisert blitt offisielt bekreftet som ART-fører denne sesongen. I tillegg til Pourchaire trekker Gulbrandsen også frem en gammel rival og en direkte Red Bull-konkurrent som farlige konkurrenter.

– Jack Doohan og Ayumu Iwasa kan også bli farlige, fortsetter Gulbrandsen.

LES OGSÅ – McNish om Hauger: Ikke negativt å ha et vanskelig førsteår

Forventer Hauger i toppen

Forventningene er som alltid til stede før en ny sesong, og Gulbrandsen tror at Hauger denne sesongen vil kjempe helt i toppen. I beste fall kan det også kulminere i en sjanse på det aller høyeste nivået.

– Dennis har som mål å kjempe helt i toppen, og det må han også for å beholde Red Bull-støtten. Om Dennis vinner, og en av F1-førerne i Red Bull-systemet ikke innfrir, så kan i beste fall Dennis få sjansen i F1 i 2024. Men det kan også skje at han for eksempel blir sendt til Japan for å kjøre Super Formula, slik Liam Lawson blir i år, forteller Viaplay-kommentatoren.

– Jeg tror Dennis vil kjempe helt i toppen i år, avslutter Gulbrandsen.

LES OGSÅ: McNish om hvorfor Audi nå går inn i Formel 1