Hjem Nyheter Mercedes er «back in black»

Mercedes er «back in black»

Foto: Mercedes F1

Mercedes går tilbake til e tidligere design, men beholder samtidig det omstride konseptet «uten» sidepods fra fjorårets sesong.  

Joakim Stenløs

Mercedes var det niende laget ut til å presentere årets bil, og som mange andre lag har også Mercedes latt større deler av bilen forbli svart. Faktisk har de latt hele bilen forbli svart, og de går med andre ord tilbake til designet som preget bilen i 2020 og 2021.

Etter å ha gått for et konsept «uten» sidepods i fjorårets sesong var mange spente på om de ville fortsette med samme stil også i år, eller om de ville gå over til et konsept som ligner mer på konkurrentene. Med fasit i hånd er det tydelig at man fortsatt har tro på at den veien de har startet på vil lede laget til toppen, og det var med andre ord ingen store sidepods som kom frem i lyset i det W14 ble lansert.

Bilen vil bli å se på banen allerede senere i dag, og de vil med det bli det siste laget til å kjøre årets bil på banen. Alpine, som er sist ut til å lansere årets bil i morgen, har allerede gjennomført en hemmelig shakedown.

LES OGSÅ: Hauger ferdig med første testdag