Hjem Nyheter Amputert trening for Hauger

Amputert trening for Hauger

Foto: Sebastiaan Rozendaal / Dutch Photo Agency

Dennis Hauger og resten av Formel 2-griden har kommet i gang med årets sesong. 

Joakim Stenløs

Treningspasset ble noe kortere enn vanlig da både Enzo Fittipaldi og Ralph Boschung fikk tekniske problemer, og rødflagget måtte ut. I Formel 2 stopper ikke klokka ved rødflagg på trening, og førerne mister dermed verdifull banetid ved rødflagg og andre avbrytelser. 

Det ble til slutt bare syv runder for Hauger, og ingen reelle forsøk på å sette en raskest mulig rundetid. Faktisk var det ingen som hadde færre runder i dagens trening enn nordmannen. Haugers ble til slutt åttende best med tiden 1.45.967. Raskest av alle var Theo Pourchaire med tiden 1.45.264, med Victor Martins og Arthur Leclerc på plassene bak henholdsvis 55 og 99 tusendeler bak.

SE OGSÅ: sendetider for resten av helgen