Hjem Nyheter Trening 1: Perez raskest foran Alonso

Trening 1: Perez raskest foran Alonso

Foto: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool.

Formel 1-sesongen er offisielt i gang, og Red Bull er ikke overraskende fortsatt raskest. 

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Det var Sergio Perez som toppet listen etter første trening med tiden 1.32.758. Hans lagkamerat Max Verstappen kom inn som nummer tre, mens Fernando Alonso altså havnet midt i Red Bull-sandwichen.

Alonsos lagkamerat Lance Stroll er tilbake etter at han måtte stå over pre season-testen forrige helg. Kanadieren er sannsynligvis den føreren med størst behov for banetid, men første trening ble halvert for hans del grunnet problemer med tenningen på hans AMR23. Likevel ble det til slutt 17 runder i banken også for han.

Treningen ble ellers gjennomført uten den store dramatikken. Carlos Sainz fikk seg en piruett ut av sving ni, men han kom seg videre uten skader på hans VF-23. Raske rundetider var forøvrig ikke noe fokus for spanjolen som faktisk endte helt sist i fredagens første trening.