Hjem Nyheter Trening 2: Alonso raskest av alle

Trening 2: Alonso raskest av alle

Foto: Aston Martin

Årets andre trening er ferdigkjørt, og fredag ettermiddag var ingen raskere enn Fernando Alonso.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Aston Martin imponerte mange under testingen forrige helg, og Alonso imponerte også i dagens første trening hvor han ble nummer to. Fredag ettermiddag var det altså ingen som kunne måle seg med hans bestetid på 1.30.907.

Selv om blant annet Red Bull-førerne, som fulgte på de to neste plassene, nok ikke har vist frem sitt fulle potensial har Aston Martin vist imponerende takter så langt. Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen hadde ikke trodd at teamet ville være såpass konkurransedyktige som de har vært til nå.

– Selv om Aston Martin imponerte under testingen trodde jeg ikke de skulle se så konkurransedyktige ut denne fredagen i Bahrain, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen like etter at treningen var ferdigkjørt.

LES OGSÅ – Trening 1: Perez raskest foran Alonso