Hjem Nyheter Dobbel Red Bull i kvalfiseringen

Dobbel Red Bull i kvalfiseringen

BAHRAIN, BAHRAIN - FEBRUARY 23: Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Sergio Perez of Mexico and Oracle Red Bull Racing talk during day one of F1 Testing at Bahrain International Circuit on February 23, 2023 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Peter Fox/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // SI202302230062 // Usage for editorial use only //

Max Verstappen var den raskeste på dagens kvalifisering, han fikk følge av Sergio Perez som var nest raskest. Bak dem fulgte to Ferrari-førere med Charles Leclerc som den raskeste av de to.

Etter at Fernando Alonso var raskest på de to siste treningene, var orden gjenopprettet da kvalifiseringen ble kjørt – da var det Max Verstappen som var raskest – som han var så mange ganger i fjor.

Det var imidlertid jevnere på dagens kvalifisering enn vi var vant til fra i fjor, og Fernando Alonso beviste at Aston Martin definitivt vil være å regne med denne sesongen, han satte femte beste tid foran George Russell og Lewis Hamilton.

Lance Stroll som det var diskusjon om ville kunne kjøre denne helgen i det hele tatt, sikret seg en åttendeplass foran Esteban Ocon og en Nico Hulkenberg, som knapt kunne ønsket seg en bedre start på sesongen.

Lenger bak hadde Pierre Gasly en svært dårlig dag og ble sist, mens Williams ser ut til å ha tatt et steg opp, med 15 og 16 beste tid.