Hjem Nyheter Bahrain GP: Red Bull fortsatt best – Alonso imponerte ved første anledning

Bahrain GP: Red Bull fortsatt best – Alonso imponerte ved første anledning

Foto: Lars Baron/Getty Images/Red Bull Content Pool.

En ny Formel 1-sesong er i gang, og Red Bull er fortsatt et godt stykke foran de andre. Bak de imponerte Fernando Alonso i sitt første løp for Aston Martin.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Red Bull har siden testingen kom i gang gjort det klart at de på ingen måte har blitt noe dårligere siden Formel 1-sirkuset pakket sammen i November. Regjerende verdensmester Max Verstappen dominerte årers første løp, og tok en enkel seier foran teamkamerat Sergio Perez.

– Perfeksjonisme er det vi har vært vitne til i dag fra Max Verstappen og Red Bull Racing, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen.

Lenge så det ut til å også bli «business as usual» med Ferrari-førere på de neste plassene, men så returnerte en annen gjentagende trend fra fjoråret: Charles Leclerc måtte bryte løpet med tekniske problemer.

Like etterpå var det duket for en spansk duell om tredjeplassen. Fernando Alonso kneppet stadig innpå sin landsmann Carlos Sainz, og Ferrari-føreren måtte til slutt gi tapt i duell med den rutinerte 41-åringen. Dermed ble det pallplass på første forsøk for Fernando Alonso, som kjørte sitt første løp for Aston Martin.

– Å komme på pallen i første løp er fantastisk. Det Aston Martin har gjort over vinteren for å ha den nest beste bilen i første løp.. det er uvirkelig, sa Alonso etter løpet.

LES OGSÅ: Hager ser fremover etter brutt løp

Topp 10 – Bahrain Grand Prix

1) Max Verstappen, Red Bull, 1.33:56,736
2) Sergio Perez, Red Bull, +11,987
3) Fernando Alonso, Aston Marton, +39,637
4) Carlos Sainz, Ferrari, +48,052
5) Lewis Hamilton, Mercedes, +50,977
6) Lance Stroll, Aston Martin, +54,502
7) George Russell, Mercedes, +55,873
8) Valtteri Bottas, Alfa Romeo +1:12,647
9) Pierre Gasly, Alpine, +1:13,753
10) Alex Albon, Williams +1:29,774