Hjem Nyheter Verstappen forsinket til Jeddah etter magevirus

Verstappen forsinket til Jeddah etter magevirus

Max Verstappen. Foto: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool.

Max Verstappen har vært ute med et magevirus, og ankommer derfor Jeddah senere enn planlagt. 

Joakim Stenløs

Verstappen som vant årets første løp i Bahrain på overlegent vis har de siste dagene slitt med et magevirus. Nederlenderen sier selv at formen er bra igjen, men han ankommer altså Jeddah senere enn planlagt. 

– Føler meg bra igjen etter å ha ikke vært i form på noen dager på grunn av et magevirus. Derfor måtte jeg dessverre utsette flyturen en dag, så jeg er ikke på banen før fredag. Vi sees i Jeddah!, skriver Verstappen på Twitter.

Red Bull-føreren vil med andre ord være på plass fra første trening på fredag, og han er følgelig fortsatt storfavoritt i helgens løp. Verstappen vant forøvrig fjorårets løp på banen, etter en intens duell med Charles Leclerc. 

LES OGSÅ: Bekrefter tidlig gridstraff for Leclerc