Hjem Nyheter Lewis Hamilton og Angela Cullen skiller lag

Lewis Hamilton og Angela Cullen skiller lag

Syv ganger verdensmester Lewis Hamilton bekrefter at fysioterapeut og assistent Angela Cullen har sluttet.

Cullen har vært ved Hamiltons side de siste syv årene, i det som har den mest suksessrike perioden i britens karriere så langt. Helgens løp i Saudi-Arabia blir det siste ved Hamiltons side.

– De siste syv årene har Angela Cullen vært ved min side og presset meg til å bli den beste versjonen av meg selv. Jeg er en sterkere idrettsutøver og en bedre person på grunn av henne. Så i dag håper jeg du vil bli med meg og ønske henne det aller beste når hun tar de neste stegene for å forfølge drømmene sine. Takk for alt Ang, jeg gleder meg til å se hva fremtiden har i vente for deg, skriver Hamilton på Instagram.

Foreløpig er det ikke klart hva Cullen skal gjøre når hun nå forlater jobben hos Hamilton og Mercedes. Det er heller ikke klart hvem som skal fylle hennes rolle fra og med Australia Grand Prix.

LES OGSÅ: – Et paradoks at Formel 1 kjører i Saudi-Arabia

Se hva Hamilton sa om teamets problemer før helgens løp her: