Hjem Nyheter Trening 3: Verstappen fortsatt på topp

Trening 3: Verstappen fortsatt på topp

Foto: Mark Thompson / Getty Images / Red Bull Content Pool.

Nok en trening er over, og nok en gang er det Max Verstappen som topper lista.

Joakim Stenløs

Etter den siste treningen før kveldens kvalifisering er det fortsatt Red Bull som er raskest. Max Verstappen topper lista slik han også gjorde etter begge treningene på fredag. Teamkamerat Sergio Perez følger ikke overraskende opp med en andretid bak den regjerende verdensmesteren.

Bak de følger igjen Aston Martin-førerne Fernando Alonso og Lance Stroll, som viser at de for alvor har tenkt til å etablere seg i toppen denne sesongen. Videre følger Lewis Hamilton og Charles Leclerc, før McLaren kan notere seg for en 7. og 8. plass for Norris og Piastri. Det er en betydelig forbedring for teamet som fikk en tung sesongåpning i Bahrain, og som heller ikke viste noe imponerende tempo under fredagens to treninger.

Like før treningen oppdaget AlphaTauri en feil på bilen til Nyck de Vries som medførte at de måtte bytte motor. Dermed ble det ikke en eneste runde for nederlenderen som attpåtil er den eneste som ikke har kjørt på banen før denne helgen.

Topp 10 – trening 3

  1. Max Verstappen, Red Bull, 1:28,485
  2. Sergio Perez, Red Bull, +0,613
  3. Fernando Alonso, Aston Martin, +0.998
  4. Lance Stroll, Aston Martin, +1,024
  5. Lewis Hamilton, Mercedes, +1,083
  6. Charles Leclerc, Ferrari, +1,103
  7. Lando Norris, McLaren, +1.205
  8. Oscar Piastri, McLaren, +1,213
  9. Pierre Gasly, Alpine, +1,216
  10. George Russell, Mercedes, +1,276