Hjem Nyheter Dennis ser fremover: – Blir spennende i morgen

Dennis ser fremover: – Blir spennende i morgen

Foto: Formula Motorsport Limited.

Dennis Hauger har blikket vendt fremover etter å ha sikret årets første seier. 

Joakim Stenløs

Dennis Hauger startet lørdagens sprintløp i pole og holdt ledelsen gjennom hele løpet under krevende forhold. MP-føreren innrømmer at det var vanskelig å avgjøre om han skulle gå over til regndekk eller ikke underveis.

— Det var et ganske vanskelig løp for å være ærlig. Litt regn og litt tørt. Under sikkerhetsbilen så det først ut som at det kom til å regne, og jeg vurderte å gå inn, men på slutten var tempoet skikkelig bra, sa Hauger til F1TV etter at seieren var et faktum.

Og nordmannen var ikke overraskende godt fornøyd med å sikre årets første seier. Med full pott inkludert poeng for raskeste runde er Red Bull-junioren nå nummer fire i mesterskapet, kun tre poeng bak ledende Ralph Boschung.

LES OGSÅ: Hauger vant sprintløpet

– Jeg har ikke fått den starten på sesongen som jeg ønsket, så jeg er veldig glad for å få den seieren her og få i gang rytmen, sa Hauger. 

Nå ser Hauger fremover mot hovedløpet som kjøres natt til søndag norsk tid. Her starter han som nummer ti. 

– Blir spennende imorgen. Ikke lett i midten av feltet her men vi må ta de mulighetene vi får og se hvordan stategiene blir så skal vi se hva vi kan få til!, uttaler Hauger via sin manager Harald Huysman.

Se høydepunktene fra sprintløpet her!