Hjem Nyheter Hauger etter nedturen: – Må legge denne dagen bak meg

Hauger etter nedturen: – Må legge denne dagen bak meg

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool.

Dennis Hauger sier det føles tungt etter at nok et hovedløp ble spolert natt til søndag norsk tid. Likevel ser han nå fremover mot neste løp i Baku hvor han vant sitt første hovedløp for et år siden. 

Joakim Stenløs

Nordmannen som startet løpet fra tiende startposisjon lå an til en imponerende tredjeplass i hovedløpet i Australia da han få runder før slutt ble påkjørt av Victor Martins.

Dermed ble det ingen poeng for MP-føreren som fikk sitt andre av totalt tre kjørte hovedløp denne sesongen spolert av andre enn seg selv. I Bahrain måtte han bryte løpet grunnet et turbohavari.

– Det føltes uvirkelig i det jeg ble truffet av Martins. Turbohavari i Bahrain og så dette, det er tungt men jeg har ikke noe valg. Det går veldig bra i løpene med tanke på farten vi har og det er fortsatt 22 løp igjen, jeg må legge denne dagen bak meg og ha full fokus på neste løp, sier Hauger i en uttalelse.

Formel 2 går som Formel 1 nå inn i en måneds pause før sirkuset returnerer med en svært viktig kvalifisering i Baku 28. april. Sist gang Formel 2 besøkte gatebanen i Baku vant han sitt første og hittil eneste hovedløp. 

LES OGSÅ: Hauger torpedert i hovedløpet