Hjem Nyheter Hamilton tar en Moss

Hamilton tar en Moss

Lewis Hamilton og Sir Stirling Moss på Silverstone sammen med en 1954 Mercedes-Benz W 196 R og en 2013 Mercedes F1 W04. Foto: Mercedes

Lewis Hamilton sier han har planlagt å bli i Mercedes resten av karrieren – og følger dermed i fotsporene til Sir Stirling Moss. Det er ventet av Hamilton vil fornye avtalen i nær fremtid.

Syv ganger verdensmester Lewis Hamilton har vært tydelig på at han ønsker å være en del av Mercedes-teamet, som har vært sentral i karrieren siden han var 13 år, da som motorleverandør til McLaren.

Det har riktignok vært spekulasjoner om fremtiden til Hamilton. Selv Toto Wolff har uttalt at det vil være naturlig for førerne å se seg om når teamet ikke kan levere en konkurransedyktig bil. Hamilton har imidlertid avvist alt, og sier at han ønsker å gå i fotsporene til legenden Sir Stirling Moss, som var en del av Mercedes helt til slutten.

– For å være helt ærlig, Mercedes er familien min – jeg blir her til slutten. For meg er det en drøm å fortsette arbeidet med å bygge merkevaren, sier Hamilton til Autosport.