Hjem Nyheter Dennis krasjet fra seier i Baku

Dennis krasjet fra seier i Baku

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool
Det så ut til å bli full klaff for Dennis Hauger i Baku, men i den siste restarten hadde han for stort fart inn i den første svingen, og krasjet fra det som trolig hadde blitt en ny seier i Baku.

– Jeg kunne kanskje tatt det litt roligere men da var jeg i fare for å miste en plassering inn mot sving 2 og jeg var innstilt på å bygge en luke til de bak ganske raskt. Det er veldig tungt akkurat nå , men det er et nytt løp i morgen som jeg må forberede meg til, sier Dennis Hauger etter løpet.

Det ble som forventet et løp fullt av hendelser i de trange Baku-gatene, og flere av førerne fikk erfare hva som skjer om du treffer techpro-barrierene langt banen.

Dramatikken startet allerede på den første runden, der Martins forsøkte å komme mellom Maloney og Verschoor inn i første sving, og endte med å treffe begge to. Dennis Hauger som startet bak Martins, kunne utnytte kaoset og klatret raskt oppover i feltet.

Fra sin nyvunne tredjeplass kunne han utnytte at Maloney hadde punktert, og overtok ledelsen foran Martins.

Dennis Hauger dro godt i fra gjennom løpet, men med syv runder igjen krasjet Roy Nissany, og sikkerhetsbilen måtte ut igjen.

Da restarten gikk, skulle Dennis Hauger forsvare seg mot Martins, men kom for fort inn i den første svingen, traff barrieren og måtte bryte. Det samme gjorde også Martins, Daruvala og flere andre.

– Dennis hadde en veldig god start og kjørte seg opp i tet fra 6. startposisjon. Han ledet hele løpet og endte i veggen da det bare gjenstod to runder. Etter en Safety Car periode i siste del av løpet ble feltet sluppet. Med Martins rett bak var det viktig og få med seg mye fart ut av sving 1, sier manager Harald Huysman.

Bare en av som lå topp syv i mesterskapet, var det bare Fredrik Vesti som tok poeng i dette sprintløpet.