Hjem Nyheter Miami GP: Mercedes topper første trening

Miami GP: Mercedes topper første trening

Foto: Mercedes / Finn Pomeroy

Max Verstappen så ut til å ende treningen på toppen av resultatlisten, men så satte Mercedes-gutta på de mykeste dekkene. 

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Formel 1 er tilbake i Miami for andre gang, og tilbake i USA for den første av hele tre løpshelger denne sesongen. Selv om det kun er andre gang Formel 1-sirkuset setter av en helg til å kjøre et stort antall runder rundt Hard Rock Stadium har man allerede asfaltert banen på nytt.

Om det var en medvirkende årsak til at Nico Hulkenberg havnet i murveggen halvveis i treningen er uvisst, men treningen ble uansett kortere enn planlagt for tyskeren som på det tidspunktet faktisk lå som nummer to på resultatlisten.

Lenge var det Max Verstappen som tronet på toppen av resultatlisten, men så satte Lewis Hamilton og George Russell på de mykeste dekkene mot slutten av treningen. George Russell endte noe overraskende treningen på topp med tiden 1.30,125, 2 tideler foran Hamilton. Bak de rullet Charles Leclerc inn til tredjetid foran Max Verstappen som måtte nøye seg med å være fjerde raskest i helgens første trening.

Topp 10:

  1. George Russell, Mercedes, 1.30:125
  2. Lewis Hamilton, Mercedes, +0,212
  3. Charles Leclerc, Ferrari, +0,324
  4. Max Verstappen, Red Bull, 424
  5. Carlos Sainz, Ferrari, +0,599
  6. Pierre Gasly, Alpine, +0,979
  7. Fernando Alonso, Aston Martin, +1,106
  8. Lance Stroll, Aston Martin, +1,212
  9. Nico Hulkenberg, Haas, +1,267
  10. Esteban Ocon, Alpine, +1,417

LES OGSÅ: Hamilton kritiserer myndighetene før Miami GP