Hjem Nyheter Hauger innom grusfella på første testdag

Hauger innom grusfella på første testdag

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool.

Dennis Hauger er ferdig med den første av tre testdager i Barcelona.

Joakim Stenløs

Testen i Barcelona gir Hauger og de andre Formel 2-førerne mulighetene til å teste ut nye oppsett og prikke inn formen før sirkuset setter kursen mot Imola neste uke. 

Testen gir også muligheten til å teste ut den endrede konfigurasjonen på banen slik den også vil være når det skal kjøres løp her i juni. Alle tre dagene består av to pass på tre timer, og de kan totalt benytte tre sett med de myke og fem sett med de harde dekkene.

Tirsdagens første pass ble litt kortere for nordmannen da havnet i grusfella med litt under en halvtime igjen på klokka. På lista la Hauger seg inn som nummer elleve med tiden 1:26,328 – drøye syv tideler bak Kush Maini som toppet lista.

Etter lunsjpausen ble Hauger nummer ni på lista med tiden 1:25,325 – 1,2 sekunder bak ledende Jack Doohan. Dog var fokuset tvilsomt å sette raskest mulige rundetider for Hauger ettersom at han klokket inn flest runder av alle i det andre passet med 59 i tallet. Det er også nest flest runder totalt gjennom dagen med 79 runder kjørt, kun slått av Arthur Leclercs 81 runder.