Hjem Nyheter Trening 2: Verstappen raskest – Sainz krasjet

Trening 2: Verstappen raskest – Sainz krasjet

Foto: Mark Thompson / Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool
Max Verstappen toppet den andre treningsøkten for Monaco Grand Prix, foran Ferrari-førerne Charles Leclerc og Carlos Sainz. Sainz var involvert i en krasj som førte til at det ble vist rødt flagg de siste 20 minuttene av økten.

Sainz var imidlertid raskest i store deler av treningen, og så like komfortabel ut som han gjorde under fredagens første trening, der han var raskest foran Fernando Alonso.

Ferrari var imponerende tredje raskest på harde dekk i starten av økten mens de fleste andre brukte medium-dekk, før de gikk til topps da de byttet til myke dekk og senket tiden.

LES OGSÅ: Vanskelig for Dennis

Men Sainz krasjet altså mot slutten av den timeslange økten da han traff innerveggen i Swimming-Pool-svingen, og krasjet i høyreveggen på utgangen av svingen.

Dette førte til at det rødflagg, men økten ble restartet med 12 minutter igjen på klokken – slik at teamene i det minste kunne gjennomføre noen long runs.

Sainz endte til slutt på tredjeplass i resultatlisten etter å ha blitt passert av Verstappen og Leclerc før krasjen.

Verstappens beste tid i økten, 1:12.462, plasserte ham kun 0.065  foran Leclerc, mens Sainz  bare var 0.107 bak teamkompisen.

Alonso var fjerde raskest, Lando Norris på femteplass, Lewis Hamilton i sin oppgraderte Mercedes, fjoråretsvinneren Sergio Perez, Valtteri Bottas, Pierre Gasly og Esteban Ocon.

De 14 beste var mindre enn ett sekund fra hverandre, med Kevin Magnussens i Haas som den siste av disse bilene.