Hjem Nyheter Verstappen misfornøyd i første trening

Verstappen misfornøyd i første trening

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Årets første treningspass i Monacos trange bygater er overstått.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Etter at forrige løpshelg på Imola ble vasket bort med flommen var det fredag klart for Formel 1 igjen da helgens første trening gikk av stabelen i Monacos gater. Nevnte avlysning betyr også at dette var første anledning til å se oppgraderingene teamene i utgangspunktet hadde gjort klart til løpet på Imola.

Raskest av alle var Ferraris Carlos Sainz med tiden 1.13:372. Bak han fulgte Fernando Alonso og Lewis Hamilton henholdsvis tre og syv tideler bak Ferrari-føreren. Forøvrig var det ingen førere som kjørte ut med de mykeste dekkene i den første treningen.

Max Verstappen hadde på sin side en mer ruskete trening som ikke resulterte i mer enn en sjetteplass på lista. Den regjerende verdensmesteren var tydelig misfornøyd med bilen underveis, noe som også viste seg med uryddig kjøring fra nederlenderen.

– Denne bilen ser jo ikke lettkjørt ut i det hele tatt, sa Viaplay-kommentator Atle Gulbrandsen om Verstappens RB19.

Treningen ble avsluttet før tiden da Alex Albon endte i veggen tre minutter før slutt. Alt gikk bra med Albon, men Williams-mekanikerene må virkelig stå på om han skal være klar til nye runder i fredagens andre trening.

LES OGSÅ: Honda går til Aston Martin