Hjem Nyheter FRECA: Martinius uten poeng

FRECA: Martinius uten poeng

Martinius Stenshorne ble ikke overraskende stående uten poeng i helgens andre løp etter å ha startet med et svært krevende utgangspunkt.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Lørdag morgen var det klart for helgens andre løp i Formula Regional Europa, og etter å ha tatt nok en pallplass i fredagens løp var utgangspunktet langt vanskeligere denne gangen fra 26. startposisjon. Som vi så ofte ser på Spa var det fuktig når løpet kom i gang, og det var dermed regndekk som gjaldt. Fra start plukket Stenshorne en posisjon, og opphentingen fortsatte i såpass styrke at da sikkerhetsbilen måtte ut på banen med 16 minutter igjen av løpet lå nordmannen på 17. plass.

Poeng var med andre ord innen rekkevidde, men i motsetning til hvordan det var på fredag tok det lang tid før sikkerhetsbilen kunne kjøre inn igjen i pit. Da løpet ble restartet gjensto det kun to runder, og det ble umulig for Hokksund-gutten å ta poeng. I mål ble han nummer 16.

I fronten var det Stenshornes teamkamerat Tim Tramnitz som startet i pole position, men etter en intens duell var det Andrea Kimi Antonelli som tok over ledelsen. I omstarten hadde italieneren også full kontroll, ikke minst siden Tramnitz som jaget bak snurret og havnet i murveggen på den aller siste runden. Stenshorne leder fortsatt mesterskapet foran Andrea Kimi Antonelli, men avstanden er nå nede i fem poeng.