Hjem Nyheter Verstappen fullstendig overlegen på Spa

Verstappen fullstendig overlegen på Spa

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Ingen var i nærheten av å gjøre noe med Max Verstappen denne gangen heller.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Charles Leclerc startet Belgia Grand Prix fra pole position med Max Verstappen fra sjette startposisjon grunnet en fem plassers gridstraff for å ha byttet en ekstra girkasse denne helgen. Leclerc hadde kontroll fra start, men allerede på Kemmel-langsiden måtte monegaskeren gi tapt for Sergio Perez som startet som nummer to.

På den niende runden hadde også Max Verstappen kommet seg forbi Leclerc fra sin sjette startposisjon. Åtte runder senere var også Perez passert, og Nederlenderen hadde få problemer med å kontrollere inn nok en seier. Han vant med over 20 sekunder, og det uten at han så ut til å anstrenge seg spesielt mye. Bak den regjerende verdensmesteren fullførte Sergio Perez og Charles Leclerc som nummer to og tre.

Red Bull øker med det sin egen rekord for flest seire på rad til tretten, og belgisk-fødte Verstappen er etter seieren nå kun en seier unna å tangere Sebastian Vettels rekord for flest seire på rad med ni i tallet.