Hjem Nyheter Hauger nest raskest på trening

Hauger nest raskest på trening

Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool.

Det ble en god start etter sommerferien for Dennis Hauger.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Dennis Hauger og resten av Formel 2-griden returnerer denne helgen fra sommerpausen til nye løp på nederlandske Zandvoort. Det markerer MP Motorsports hjemmeløp i tillegg til at det er en bane hvor Hauger har levert gode resultater tidligere.

Det skulle nærme seg halvkjørt trening før flertallet av førerne kjørte ut på banen for å sette konkurransedyktige rundetider. Da de etterhvert var i gang og det gjensto 16 minutter av treningspasset var det Dennis Hauger som satte den raskeste tiden. Den ble stående frem til Oliver Bearman satte ny bestetid et par minutter før slutt, og Hauger ble altså nummer to i treningen.

– Her er det definitivt optimisme. Det er greit nok at dette er trening men om man ser på lista så er det jo toppførerne som er der oppe, så dette er et veldig godt signal for resten av helgen. Også får vi bare satse på at han klarer å sette sammen en kvalifisering når de skal kjøre med de mykeste dekkene, om det ikke begynner å regne, sa Viaplays Atle Gulbrandsen som denne helgen er på plass på Zandvoort. 

I ettermiddag begynner tidene å telle da kvalifiseringen ruller i gang 14:00 norsk tid. I skrivende stund tyder det på at kvalifiseringen vil kunne gjennomføres uten å forstyrres av regnvær, men når det gjelder været er ingenting sikkert på Zandvoort denne helgen.

Resultater F2-trening:

1) Oliver Bearman, Prema, 1:22,715

2) Dennis Hauger, MP Motorsport, +0,396

3) Frederik Vesti, Prema, +0,469

4) Ayumu Iwasa, DAMS, +0,640

5) Victor Maritns, ART, +0,763

6) Johan Darubala, MP Motorsport, +0,776

7) Zane Maloney, Carlin, +0,833

8) Jack Doohan, Virtuosi, +0,854

9) Isac Hadjar, Hitech, +0,948

10) Theo Pourchaire, ART, +0.963