Hjem Nyheter Ricciardo usikker etter krasj

Ricciardo usikker etter krasj

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

AlphaTauri kan måtte hente inn en reserve etter at Daniel Ricciardo havnet i barrieren fredag.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

I den første av fredagens to treninger var det en variasjon fra normalen ved at Robert Shwartzman kjørte i Ferraris bil nummer 55 istedenfor Carlos Sainz som en del av teamets rookie-forpliktelser. Shwartzman ble nummer 19 mens Leclerc på sin side kom inn som nummer 16.

Utover et rødflagg forårsaket av Nico Hulkenbergs tur i grusfella gikk ellers det meste som, normalt med Max Verstappen på toppen av lista. Bak han fulgte Fernando Alonso og,, Lewis Hamilton. Trioen er forøvrig de tre eneste som har fullført alle rundene i årets Formel 1 sesong.

I den andre treningen var også Verstappen helt der oppe, men denne gangen var det McLarens Lando Norris som toppet lista. Alex Albon imponerte også med tredjeplass.

Like bra gikk det ikke for Oscar Piastri og Daniel Ricciardo som begge havnet i barrieren og følgelig forårsaket et rødflagg ti minutter inn i treningen. Et bilde tatt av Atle Gulbrandsen som er på plass på Zandvoort denne helgen tyder på at Ricciardo hadde armen i fatle i etterkant av smellen.

Liam Lawson er på plass som reserve om ikke australieren blir klar, men det også skal være mulig å hente inn Nyck de Vries til en uventet retur på hjemmebane.

LES OGSÅ: Hauger nummer to i kvalifiseringen