Hjem Nyheter Horner insisterer på at Perez blir værende

Horner insisterer på at Perez blir værende

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Christian Horner forsøker å legge spekulasjonene rundt Sergio Perez død.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

I skyggen av suverene Max Verstappen diskuteres stadig Sergio Perez Red Bull-fremtid, og mange har ment at meksikaneren kan forsvinne ut dørene allerede etter årets sesong til tross for at kontrakten hans løper ut 2024-sesongen.

Uttalelser fra Helmut Marko gjorde ikke akkurat sitt for å roe ned diskusjonene. Marko sa blant annet at Perez ikke var sikret setet ettersom kontrakten er prestasjonsbasert.

I etterkant av Nederland Grand Prix, hvor Perez ble nummer fire etter å ha mistet pallplassen som konsekvens av å ha kjørt for fort i pitlane, gjør teamsjef Christian Horner sitt for å beskytte meksikaneren.

– Checos situasjon for neste år er klar. Han er en Red Bull Racing-fører. Vi har en avtale med han, sa Horner ifølge Autosport.

– Han er nummer to i verdensmesterskapet, han er den eneste føreren utenom Max som har vunnet Grand Prix-løp i år. Det er enkelt å kritisere han når barometeret er så høyt på den andre siden, men han vil være vår fører i 2024, fortsatte han.