Hjem Nyheter Hamilton og Russell forlenger med Mercedes

Hamilton og Russell forlenger med Mercedes

2023 Monaco Grand Prix, Saturday - Steve Etherington

Den britiske duoen skal ingen steder, og forblir Mercedes-førere i minst to år til.

Joakim Stenløs – levert i samarbeid med parcferme.no

Lewis Hamilton var på utgående kontrakt denne sesongen, men han blir nå værende i Formel 1 og i Mercedes til og med 2025.

Hamilton og Mercedes sliter med å ta igjen Red Bull om dagen, og den meget seiersvante 38-åringen har ikke vunnet et Formel 1-løp siden Saudi Arabia Grand Prix 2021. Det har dog ikke ført til at han har mistet troen på teamet, noe han bekrefter ved å forlenge karrieren med minst to år. Hamilton jakter nå å ta sin 83. seier for sølvpilene.

– Vi har lært av hver suksess, men også av hvert tilbakeslag. Vi fortsetter å jage drømmene våre, vi fortsetter å kjempe uansett utfordring og vi vil vinne igjen, sa Hamilton i forbindelse med annonseringen.

Russell har også forlenget sin kontrakt som løp ut 2024 med et år, og teamets førerduo vil dermed forbli den samme i to år til. På årets grid er det nå kun Guanyu Zhou, Logan Sargeant, Yuki Tsunda og Daniel Ricciardo som er på utgående kontrakter.

LES OGSÅ: Bekrefter at Stroll blir værende